Járai Máté

Felfüggesztették Járai Máté szerződését az RTL Klubnál

Bulvár

Járai Máté műsorvezetőt felfüggesztette az RTL Klub, és június 30-ig nem is lesz képernyőn.

Az RTL Klub azután büntette meg a műsorvezetőt, hogy engedély nélkül nyilatkozott Istenes Bence internetes műsorában a műsor kulisszatitkairól.  Járai még  a Nyerő Párosban veszett össze Rácz Jenő séffel, akivel azóta se békült ki. A reggeli műsorban Rácz Jenő volt az egyik meghívott vendég, aki megkérte a műsor szerkesztőit, hogy ne Járaival kelljen beszélgetnie.

Rácz Jenő úgy berágott rám a Nyerő Párosban, hogy nem volt hajlandó beülni hozzám beszélgetni a Reggeliben. Nem az ütött szíven, hogy Jenő nem ül le velem beszélgetni, hanem hogy ennyi év után még mindig kéri, ha én vagyok a műsorvezető, ő nem szeretne bejönni. Ezt az új szerkesztőnk nem tudta. (…) Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetben, hogy jön. Azt gondoltam, megszületett a Kamilla és akkor most megbocsátotta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, és beül velem beszélgetni, és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra. Ehhez képest éjjel fél tizenkettőkor kiderült, amikor meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető, azt mondta, akkor ő nem ül be- nyilatkozta az IstenEst műsorban.

Az RTL Klub szerint nem Rácz Jenő miatt került megosztásra a két műsorvezető, hanem a műsor tematikája miatt Peller Mariann beszélgetett Rácz Jenővel, míg Járai Máté egy másik vendéggel, mint ahogy az már korábban is előfordult a csatorna életében. – nyilatkozta a csatorna kommunikációs osztálya a Blikknek

Rácz Jenő étterme nyerte az Év étterme díját 2022-ben