Berki Krisztián halála

Elfogták Berki Krisztián feltételezett kokain dílerét

Bulvár

Mint azt korábban megírtuk, Berki Krisztián műsorvezető május 6-án tragikusan fiatalon hunyt el a IX. kerületi társasházi otthonában.


A rendőrségi házkutatás során kábítószergyanús anyagokat találtak a helyszínen, és azonnal elkezdtek nyomozni az ügyben a rendőrök. A Borsnak jutott a tudomására, hogy Berki Krisztián feltételezett dílerét sikerült elkapniuk a rendőröknek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. május 6-án ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A 42 éves K. István lakásán kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint összesen bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát –, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.

Hajdú Péter megrendült barátja Berki Krisztián halálán