Ezért van egyedül Csonka András

Bulvár

Csonka András ritkán beszél a magánéletéről, most kivételt tett.

Az színész a Sláger FM-en mesélt arról, miért egyedülálló 57 évesen – írja a Femina.

Csonka András színészként vált ismertté, amikor bekerült a Família Kft. című sorozatba. Négy lemeze jelent meg, játszott számos musicalben az Operettszínházban és a Madách Színházban, szerepelt főzős műsorokban és műsorvezetőként is dolgozik. Szinte egész nap hajt, amit meg is érez, kicsit hadilábon áll az idővel, különösen, ha ráébred, milyen gyorsan telik.

Nagyon pörgős életet él, amiben egyedülállóként is jól érzi magát és megszokta már, hogy azt csinál, amit akar. Bár nem bánná, ha változás állna be a magánéletében, de egyedül is jól boldogul.

Ez a generáció erősen sodródik az árral, ötven fölött ez nem egyszerű. Sok rigolyánk van, sok dolgot megszoktam én is… nagy hatalom, ha az ember azt csinálja, amit akar, és nem kell alkalmazkodnia senkihez. A boldogság percekből, pillanatokból áll, igyekszem minél többet begyűjteni ezekből így is.

– mondta Csonka András, aki próbálja kihasználni az egyedülállóság előnyeit, a hátrányait pedig ledolgozni.

Úgy tűnik, hogy ahogy a szakmámban igénylem a függetlenséget mint szabadúszó, ez a magánéletemben is lecsapódik, de ettől még nem fogok a Dunának menni

– árulta el a színész Sándor Andrásnak a műsorban. Az adást itt lehet visszahallgatni:


Fotó: Facebook/CsonkaAndrashivatalos