Damu Roland özvegyén hajtják be a színész adósságát

Bulvár

Damu Roland nem sok jót hagyott örököseire. Volt felesége a színész adósságait törleszti, kislánya még árvaellátást sem kap.

A színész kislánya már hatéves lesz, apja családjából azonban senkit nem érdekel a gyermek sorsa – írja a Bors.

Több mint egy éve az ajtót sem nyitják rá a kislányra, sőt egyáltalán nem érdeklődnek a hogyléte felőle, pedig Maja erről semmit sem tehet, az érdekében a haragot félre kellene tenni. Kaptunk korábban ígéretet segítségre, de abból sem lett semmi

– mesélte a lapnak Katalin, Maja gyámja, aki ismét kérvényt adott be, hogy a kislány árvaellátást kaphasson, de elutasították őt. Az iratok szerint ugyanis Damu Roland a haláláig nem szerezte meg a korcsoportjához előírt szolgálati időt, mert élete végéig csak 5 év és 165 nap elismert és igazolt jövedelemre tett szert.

Folyamatosan falakba ütközünk, nincs több lehetőségünk, hogy támogatást kérjünk Maja felneveléséhez

– mondta a kislány gyámja, Damu volt feleségének testvére, aki nem érti az indoklást, mert amikor Damu még együtt volt Edinával, folyamatosan dolgozott. Edinára és Majára azonban nem maradt más, csak jelentős adósság Damu után.

Mikor még együtt voltak, vele vetette fel a különböző hiteleket, amit nem fizetett, így a feleségén hajtják be. Évekig fogja fizetni, ami meglehetősen megnehezíti a megélhetésüket, és hogy támogassa a gyermekét, pedig dolgozik, fönntart egy lakást, és teljesen normális életet él

– mondta Maja gyámja, Katalin, aki mindent megpróbált már, hogy segítséget kapjon a kislány felneveléséhez.