Schobert Lara

Schobert Lara örül, hogy rá kíváncsiak és nem a szüleire

Bulvár

Schobert Norbert és Rubint Réka lánya egyre önállóbb. Műsorvezetőként is megcsillogtatta már tudását, most pedig a Szerencsekerék sztárvendége volt.

A 19 éves Lara a Sztárban Sztár leszek!-ben hétről hétre bizonyít, elmondása szerint pedig sorra azt a visszajelzést kapja, hogy nagyon tehetséges, így egyre inkább elhiszi, hogy önállóan is képes sikereket elérni. Pénteken a Szerencsekerék vendége is volt, melynek felvételén a Bors megkérdezte tőle, milyen érzés számára, hogy egyre több a felkérés, ahol önállóan mutatkozhat meg, híres szülei nélkül.

Nagyon megtisztelő, hogy eljutottam ide, hogy ebben az esetben most nem a szüleimen van a hangsúly, hanem rajtam, és rám kíváncsiak, engem, az én személyiségemet szeretnék megmutatni akár egy ilyen játékon keresztül is, mint a Szerencsekerék

– monta Lara, aki nem tartja magát szerencsésnek, már ami a Szerencsekerékhez hasonló játékokat illeti. Az életben viszont úgy tűnik, bejöttek neki a dolgok. Imádja a TV2-s munkáját, élvezi a műsorkészítés minden pillanatát, a jövőjét is a televízióban képzeli el és bízik abban, hogy sok munkával és egy kis szerencsével elérheti az álmait.