Idén nem lesz LB27 Reggae Camp Ceglédfürdőn

Party Zone
Idén nem lesz LB27 Reggae Camp Ceglédfürdőn. A Ladánybene 27 zenekar jubileumi, huszadik fesztiválját jövőre, 2021. július 27. és 31. között rendezik meg.

“Azért határoztunk így, mert nincs értékelhető információ, mikorra fut le a járvány, és mikortól lehetünk nagyobb létszámban is biztonságban együtt. Több európai országban augusztus végéig lemondták a nyári rendezvényeket, így külföldi zenekaraink nyári turnéi is meghiúsultak” – közölték a szervezők.

Mint írták, az idei augusztus végi rendezést a korábbi dátumra kivett szabadságok, valamint az erre az időszakra várható rendezvénydömping miatt vetették el, miként egy kisebb Camp megszervezését is.

A szervezők fenntartják a lehetőséget a már megvásárolt bérletek visszaváltására, de mindenkit arra biztatnak és kérnek, hogy vigyék át a már meglévő bérleteket a 2021-es Campre, ezzel is támogatva a rendezvényt.

Aki már rendelkezik bérlettel, de a jövő évi dátum nem megfelelő számára, annak 2020. május 24-ig emailen kell jeleznie visszaváltási szándékát a TicketPortal.hu-nak.

MTI