16 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében egy szerb férfi

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvár Osztálya jelzése alapján a Pest megyei rendőrök 2021. október 22-én 08 óra 43 perc körül az M5 autópálya 35-ös kilométerszelvényében, az inárcsi pihenőhelyénél vezettek ki egy osztrák forgalmi rendszámú tehergépkocsit. A kocsit egy szerb állampolgár vezette, a csomagtérben 16 külföldi tartózkodott.

Feltört egy autót Csepelen, majd megtámadta annak tulajdonosát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy szabolcsi férfival szemben, aki a gyanú szerint 2021. október 19-én hajnalban betörte egy parkoló autó egyik ablakát Csepelen, majd a járműből 2000 forintot vett magához.

Tilos jelzés ellenére vasúti átjáróba hajtott a 31 éves tápiószecsői sofőr

Egy vasúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. október 17-én 21 óra 40 perc körül: Tápiószecsőn a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére, a sorompót kikerülve egy személygépkocsi egy Szolnok felől érkező tehervonat mozdonyának ütközött, majd egy oszlopnak csapódva megállt.

Akkora erővel ütötte mag, hogy életveszélyes sérülést okozott a hajléktalannak a Corvin-negyedben

Egy 44 éves hajléktalan férfi egy szintén hajléktalan, éppen kéregető ismerősével szóváltásba keveredett, amelynek során olyan erővel ütötte meg a sértettet a fején, hogy a férfi elesett, és a feje nagy erővel az úttest aszfalt burkolatához csapódott.