A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság pénztárca lopással gyanúsít két fedélzeti takarítónőt

Milánóból érkezett Budapestre egy 28 éves fővárosi férfi 2021. július 18-án hajnalban, amikor azonban a repülőgépről leszállt, a terminál épületében észlelte, hogy nincs meg az iratait, bankkártyáját és 750 EUR készpénzt tartalmazó pénztárcája.

Fizetés nélkül távoztak a két nagyértékű karórával

A nyomozás adatai szerint a sértett 2021. július 7-én 21 óra 30 perckor találkozott a későbbi gyanúsítottakkal egy 39 éves férfivel és egy 29 éves nővel Óbudán a Selyemfonó utcában, mert a férfi két nagyértékű karórát akart vásárolni, illetve egymillió forintot is kölcsön akart kérni a sértettől.

Lopott autóval furikázva akart kibékülni élettársával

Zöld kocsija hiányát jelentette be a tulajdonos 2021. július 14-én délután. Hévízgyörki munkahelyén hiába kereste a nyitott garázsban, indítókulcsával a zárban leállított autóját, valaki elvitte valahová. Néhány órával később a rendőrök már tudták, ki és hová, aznap estére visszaadták a járgányt és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Elütötte a közterület-felügyelőt majd több méteren keresztül a motorháztetőn hurcolta magával egy férfi

Elütötte, majd 50 méteren keresztül a motorháztatőn vitte magával a vele szemben intézkedő közterület-felügyelőt egy a járművezetéstől eltiltott 22 éves fiatalember – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

Egy bugyi tópartról jetskit, sólyakocsit, hegesztőtrafót és horgászbotokat loptak el

Egy 43 éves férfi tett feljelentést a rendőrségen 2021. július 13-án este, ugyanis a Bugyin lévő horgásztóhoz érve szembesült a ténnyel, hogy a bejárati kapuról a lakatot valaki leverte, a kerítést kivágta. A bejelentő hiányolta jetskijét, hegesztőtrafóját, sólyakocsiját és hat horgászbotját is.