A büntetés súlyosításáért fellebbezett a Fővárosi Főügyészség a kutyáját bántalmazó férfi ügyében

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 32 éves férfi ellen, aki bántalmazta a kutyáját, melynek következtében az állat combcsonttörést és más sérüléseket szenvedett. A bíróság a férfit közérdekű munkára és pénzbüntetésre ítélte, az ügyészség azonban súlyosításért fellebbezett.

A zuglóiakra vigyáztak a XIV. kerületi rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága a Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Zuglói Önkormányzati Rendészettel, valamint a Zuglói Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztályával átfogó akciót tartott 2022. szeptember 24-én este a főváros XIV. kerületében.

Budapesti otthonában fogták el a kábítószer dílert

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói egy állampolgári bejelentés alapján ütöttek rajta 2021. január 13-án 21 óra 30 perckor T. Lászlón a XV. kerületi otthonában. A kutatás során a férfi hűtőszekrényéből és egy másik szekrényéből több gramm kábítószergyanús anyag került elő üvegekbe és alufóliába csomagolva. A gyanús anyagokat lefoglalták, majd átadták az igazságügyi vegyészszakértőnek további vizsgálatra.

Rablással szerezte meg az elektromos rollert egy 16 éves fiútól

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 21 éves férfival szemben, aki tavaly novemberben a X. kerületben lelökött egy fiatalt az elektromos rolleréről, majd elhajtott a járművel. A férfi pár hónappal korábban ápolókra támadt egy budapesti kórházban, és a volt élettársát is zaklatta.