Két férfi esett egymásnak Ferencvárosban

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfival szemben, aki még 2019 februárjában, a IX. kerületben, egy társával együtt rátámadt egy ismerős család két férfi tagjára. A vádlott társa az egyik sértettnek életveszélyes sérülést okozott, őt a bíróság emiatt már jogerősen börtönbüntetésre ítélte.

Bíróság, kalapács

Ismerkedni érkezett a budapesti férfi Kaposvárra, de végül betörés lett belőle

A Kaposvári Járási Ügyészség kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal, nemesfémre elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmény miatt gyorsított eljárásban emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó, többszörösen büntetett előéletű budapesti férfival szemben, aki előbb egy lakást, majd egy gépkocsit is feltört Kaposváron.

Bíróság, kalapács

Állást hirdetett fiatal lányoknak, majd intim fotókat kért tőlük egy férfi Budapesten

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 28 éves férfival szemben, aki több éven keresztül, hamis álláshirdetéseket adott fel azért, hogy kiskorú, illetve fiatal lányokról szerezzen meg intim képeket, videókat. A megszerzett felvételeket ezután a legtöbb esetben közösségi oldalakon, a sértettek nevében létrehozott álprofilokon keresztül megosztotta másokkal, valamint online hirdetéseket adott fel, […]

Bíróság, kalapács

Nyakon akarta szúrni a munkatársát egy férfi Budapesten

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 40 éves férfival szemben, aki 2020 őszén a költöztetésében kérte az egyik munkatársa segítségét, azonban annak során összevesztek. Másnap a vádlott egy késsel ment a férfi lakására, ahol rátámadt. Azt megelőzően pár hónappal pedig az egyik szomszédjával vitatkozott össze, akinek a bejárati ajtajába szúrt bele többször egy kést.

Volt barátnőjét késelte meg egy féltékeny férfi Budapesten

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 40 éves férfival szemben, aki 2021 szeptemberében, egy VIII. kerületi lakásban rátámadt a volt barátnőjére, majd a lépcsőházba menekülő nőt egy késsel szurkálni kezdte. A támadás következtében az akkor 25 éves nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.