Lázár János

“Lázár János megfenyegette és lehülyézte a debrecenieket” – Mi jutott Mándi László fülébe?

Helyi hírek

Debrecenben kampányolt a minap Lázár János építési és közlekedési miniszter, mint arról mi is beszámoltunk Az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje szerint a színfalak mögött Lázár furcsa dolgokról beszél.

Mándi László három témakört említ:

Lázár János szerint, aki Papp László ellen indul el, az “hülye”. Hülyének nevezte a jelölteket, a minket támogató civileket, az akkumulátorgyárakat ellenzőket, az erről helyi népszavazáson dönteni akarókat, a pártokat és a választás napján ránk szavazó több tízezer debrecenit. Ez a kormány álláspontja: szerintük mi, debreceniek hülyék vagyunk. Emlékezzünk erre.

Lázár János a városunkba költöztetné a Közlekedési Múzeumot. Remek javaslat, ám először kérjük, hogy a város közlekedési problémáit tegyék rendbe, utána jöhet a múzeum is. Kezdve a vasútállomással és a gondosság hiánya miatt lassan vállalhatatlan kinézetű környékével; a kimaradó buszjáratokkal; a sűrűsödő dugókkal; a hiányzó járdákkal, gyalogátkelőhelyekkel, kerékpáros sávokkal. Ha ők nem tudják, mi megcsináljuk a város történetének legnagyobb közlekedési reformját.

Lázár János megfenyegette a debrecenieket, hogy ha nem “jól” választunk, elveszik a kormányzati támogatást, leállítják az ipari beruházásokat. Választókat nem fenyegetünk, sem Hódmezővásárhelyen, sem Debrecenben, ezt utasítsuk vissza közösen most és június 9-én is!

– írja Mándi László, aki bár gyengécskének nevezte Papp kampányát, az átütőerő egyelőre az ellenzéki összefogás részéről sem érezhető így, a választás előtt jó két és fél héttel.

Kapcsolódó:

150 milliárd forintból építene közlekedési múzeumot Debrecenben Lázár János