Lánchíd építés alatt Fotó:BKK

A Lánchíd felújításánál már szerkezetkész állapotban vannak az aluljárók

Szerkezetkész állapotban vannak a Lánchíd hídfőiben lévő, kiszélesített aluljárók, az átkelő felújítása, valamint a függesztőorsók vizsgálata pedig ütemterv szerint halad – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Mol Bubi

A Közlekedési Múzeumba kerül Budapest első közösségi kerékpárja

A Közlekedési Múzeumba kerül Budapest első, jellegzetes zöld közösségi kerékpárja, amely 2014-től 2020 végéig futotta kilométereit a fővárosban – olvasható a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Karácsony Gergely

Karácsony Gergely: a mai volt az első és utolsó alkalom, hogy a pártügyek felülírták Budapest ügyeit

Karácsony Gergely garantálja, hogy a szerdai volt az első és utolsó alkalom, hogy a pártügyek felülírták Budapest ügyeit – a főpolgármester erről a Facebook-oldalán írt azt követően, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) és a Momentum konfliktusa miatt elmaradt a Fővárosi Közgyűlés szerdára tervezett rendes ülése.

Karácsony Gergely főpolgármester felszólal a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén a Városházán 2022. április 13-án. MTI/Illyés Tibor

A DK és a Momentum konfliktusa miatt elmaradt a Fővárosi Közgyűlés

Összeveszett a Demokratikus Koalíció (DK) és a Momentum, határozatképtelenség miatt elmaradt a Fővárosi Közgyűlés szerdára összehívott ülése. Karácsony Gergely főpolgármester újságíróknak ezt a fővárosi koalíciót alkotó pártok vezetői között lévő konfliktussal indokolta.