Lagzi Lajcsi

Megszakíthatják Lagzi Lajcsi börtönbüntetését

Bulvár

Visszakerült Baracskára a berettyóújfalui börtönkórházból Galambos Lajos, de továbbra is nagyon rossz az állapota.

Lajcsi 3 év 6 hónapos büntetését egyből a gyengélkedőn kezdte, majd hamar át is került a kórházba, hogy kivizsgálják őt. Lajcsi ügyvédje elmondta, az eredményeket már meg is kapták, és azok alátámasztják mindazt, amiért annak idején a halasztást kérték a mulatós zenésszel.

Vagyis a bv orvosai is látják, hogy nagy a baj ügyfelem egészségi állapotával, és ők maguk is elismerték: több súlyos, életmentőnek is nevezhető műtét is vár rá kint

– mondta a Blikknek Lajcsi jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt, aki elmondta, Lajcsi a börtönben alig eszik valamit, nagyon le van gyengülve. Étvágytalanságának lelki okai vannak, ami összefügg a betegségeivel.

Véleményem szerint egyértelműen nincs abban az állapotban, hogy a büntetését meg tudja kezdeni, így nagy valószínűséggel megszakítják azt. Csak az a kérdés, mikor

– folytatta az ügyvéd, aki elmondta, Lagzi Lajcsira két komoly műtét is vár, amit minél előbb el kell rajta végezni, ezt a berettyóújfalui börtönkórház szakemberei is megerősítették. Hogy az operációkra mikor kerülhet sor, még nem tudni, Galambos Lajos egyelőre marad a rácsok mögött. Az orvosi szakvéleményt elküldik majd az országos parancsnokság egészségügyi szolgálatának, akik értesítik a baracskai börtön vezetőségét, és ők intézkedhetnek Lajcsi kiengedéséről.