Majka (Majoros Péter)

Luxusórákkal lepte meg zenészeit Majka

Bulvár

G.w.M-hez hasonlóan Majka is úgy gondolja, munkatársai megérdemlik, hogy egy kis luxussal kényeztesse őket karácsony alkalmából.

Majka és zenekara már tíz éve zenélnek együtt. Az idei évet egy vacsorával ünnepelték meg egy budapesti étteremben, ahol Majka ajándékkal is készült társainak.

A rapper nem aprózta el az ajándék választást, ugyanis a banda mind a 13 tagjának vett egy-egy méregdrága TAG Heuer karórát, ezzel köszönve meg a közös munkát és az elmúlt 10 évben elért sikereket – írja a Blikk. Az ajándékot nem hagyományos módon adta át Majka, mintegy felszolgálták az órákat a zenészeknek, óriási szárazjég füstbe burkolva.

Köszönöm az elmúlt 10 évet, fiúk! Ezentúl ha ránéztek a csuklótokra, gondoljatok arra, hogy többet értünk el együtt, mint amiről valaha is álmodni mertünk!

– mondta nekik Majka. Lakatos Zsolt, a Beszéljünk órákról készítője kiderítette, mennyit érnek Majka órái, melyekből 13 darab került az asztalra az étteremben.

A Tag Heuer Formula 1 kvarz kronográfról azt kell tudni, hogy 43 milliméteres acéltokban érkezik, a számlapja Forma–1-es carbonfiber, feketés, szürkés, sárgás, természetesen zafírral, gumiszíjon, svájci kvarc Ronda kronográfszerkezettel. Az ára Magyarországon 777 ezer forint

– magyarázta Lakatos Zsolt az alábbi TikTok videóban.

@beszeljunkorakrol Válasz @peterhormann8 részére Majka a Türkizben a 10 éves ünnepléskor 13 darab Tag Heuer doboz volt az asztalon az egyikből egy Formula 1 CAZ101AC.FT8024 kvarz kronográf került elő #órák #karóra #tagheuer #hírességekórái #majka ♬ Úristen – valmar